Over Mezelf

Ik ben een .Net developer / Scrum Master gevestigd in Bredene, België (West-Vlaanderen) met een passie voor programmeren. Hierdoor kan ik met het team meedenken over oplossingen of als ontwikkelaar meewerken aan oplossingen.
Ik hou van beide werelden.

Als ontwikkelaar weet ik hoe je je website op verschillende apparaten kunt laten lopen met behulp van de nieuwste technologieën.

U wenst me in te schakelen

Wat ik voor u kan doen

Team Leading / Scrum Mastering

Ik creëer succesvolle teams met sterke vaardigheden in zelforganisatie, crossfunctionaliteit en een drive voor continue verbetering. Ik ondersteun stakeholders bij het visualiseren van de voortgang en het maximaliseren van de waarde van het product.

Continuous Delivery Management

Ik kan u helpen de kosten, tijd en risico’s te reduceren van productie wijzigingen door meer incrementele updates / deployments toe te staan ​​voor toepassingen.

Development / Programming

Ik heb meer dan 10.000 uur aan programmeerervaring, dus ik beschouw mezelf als een expert, wat ik heb geleerd is dat het schrijven van code slechts een deel is van het maken van software.

Team Coaching

Om tot high-performance teams te komen, moet je weten hoe de groep in de praktijk moet werken, zodat het de juiste processen, structuren en communicatie kan opzetten om succesvolle doelen te stellen en te leveren.

Mario beschikt over een bijzonder uitgebreide technische software kennis. Deze laat hem toe steeds de beste keuze te maken in het zoeken naar de beste oplossingen. Hoe complexer de vraag, des te groter de uitdaging voor hem. Daarenboven verliest hij zich niet in de technologie en werkt hij steeds in functie van de klant / het project.

Mario bezit ook de nodige kennis over ontwikkelmethodieken. Hij is pragmatisch ingesteld en beschikt over de capaciteit om een groep ontwikkelaars als team enthousiast te laten samenwerken om zo de beoogde doelstellingen te realiseren. 

Mario was de voorbije jaren een betrouwbare en loyale key-speler in het business software team van D’M&S.

Wim Allegaert

I have been working for 3.5 years with Mario now that lead my team. Mario is not always easy to work with, because he guards the quality of his product at all levels and protects his team. Which is a good thing.

Mario is one of the few people I have met in many decades that does understand the software design, does understand project management, does understand the business needs. Knows when to take risks and knows when not to take risks. Knows when to give freedom to his developers and knows when to restrict the freedom in order to stay focused on the release.

When you look at the past work of Mario, then I am very sure that he will create great works in the future. And would I want to be part of this? Definitely YES.

Olaf Baeyens